Mi a Rontás,Mi az Átok?

Az Átok: a rontásnál erősebb hatású, mindenhez hozzá tapadhat a környezetedben (családtagok, tárgyak, ház, autó). Komplexen kihat Önnek az egész életére, ilyenkor érezheti azt, hogy minden területen megrekedt. Egyik fajtája a családi átok, ami átörökíthető, ezzel manapság ritkán lehet találkozni.

rontás: csak Önre van hatással, A környezetére nem terjed ki. Főleg a csakrákat roncsolja, ezért gyakori a rontás okozta egészségügyi panasz, a szívcsakra érintettsége miatt pedig a párkapcsolati nehézségek.

Önátok. Amikor folyamatosan arra gondolunk, hogy úgysem fog sikerülni semmi, amikor már emiatt nem vág bele újabb dolgokba, mert retteg a kudarctól, vagy már eleve egy szerencsétlenségcsomagként gondol saját magára, a folyamatos negatív rezgések körforgásába kerülve ezzel. Egyrészt működésbe lép az önbeteljesítő jóslat, másrészt Ön a saját auráját blokkolja negatívan, és innentől nem kell csodálkoznia, ha tényleg nem sikerül semmi.Átkot, rontást nemcsak hivatásos modern fekete  „mágus” vagy fekete mágiát használó „boszorkány” küldhet megbízója ellenfelére vagy kiválasztottjára, hanem gyakorlatilag bárki, ha képes rá, hogy eléggé összefogja és irányítsa gonosz gondolathullámait. Ezért igazából soha nem tudhatjuk, van-e éppen készülőben ellenünk valamilyen, a kozmikus erőket negatív szándékkal mozgató támadás.